Kavaklıdere Belediyesinden sanatsal etkinlik

Muğla’nın Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir,  çalışmalarına renk katan bir sanatsal etkinliğe imza attı.MUSTAFA AKTAŞBu güne kadar ilçeye yaptığı hizmetler ve kimsesizlerin kimsesi olmakla halkın sevgisine kazanan...

Kavaklıdere Belediyesinden sanatsal etkinlik

Muğla’nın Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir,  çalışmalarına renk katan bir sanatsal etkinliğe imza attı.

MUSTAFA AKTAŞ

Bu güne kadar ilçeye yaptığı hizmetler ve kimsesizlerin kimsesi olmakla halkın sevgisine kazanan Belediye Başkanı Mehmet Demir ekibiyle yaptığı hizmetlerle takdir toplamaya devam ediyor.

Kavaklıdere Belediyesi şimdi de, Menteşe mahallesinde bulunan sosyal tesisler ile Çayboyu Mahallesinde bulunan kapalı yüzme havuzunda duvar resim çalışmaları yaparak görsel güzellik kazandırdı. Resim hocası tarafından hazırlanan estetik resimler vatandaşların da büyük beğenisini topladı.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Çalışmalarımıza biraz sanatsal estetik katalım istedik. Belediye başkanlığımızca yapılan çalışmalarımıza Sanatsal bir estetik katmak için Menteşe mahallemiz Sosyal tesislerimiz ile Çayboyu kapalı Yüzme havuzda duvar resim çalışmaları yaparak görsel güzellik kazandırdığımızı düşünüyoruz. Esra Hocamızın ellerine sağlık inşallah”

Bu haber toplam 219 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.