Kavaklıdere Belediyesi, her mahallede iftar veriyor

Kavaklıdere Belediye Başkanlığı tarafından her gün değişik bir mahallede iftar yemeği programları düzenleniyor. İlk olarak geçen Ramazan ayında başlatılan iftar yemeği programlarının bu yıl ikincisi düzenlenirken Ramazan...

Kavaklıdere Belediyesi, her mahallede iftar veriyor

Kavaklıdere Belediye Başkanlığı tarafından her gün değişik bir mahallede iftar yemeği programları düzenleniyor. İlk olarak geçen Ramazan ayında başlatılan iftar yemeği programlarının bu yıl ikincisi düzenlenirken Ramazan ayının birinci günü Kavaklıdere ilçe merkezine en uzak mahalle olan Çamlıyurt mahallesinden başlatıldı. Programlar kapsamında bugüne kadar ilçe merkezinin de içinde bulunduğu 10 değişik mahallede iftar programları tamamlanırken, 1 Temmuz tarihine kadar diğer mahallelerdeki iftar programları düzenlenecek.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir; “ Tüm mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımızla hiç olmazsa yılda bir kez olsun aynı sofra etrafında toplanarak bölgemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak amacıyla geçen yıl başlamış olduğumuz iftar programlarımıza bu Ramazanda da devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İftar programlarımıza tüm mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yoğun bir katılım sağlamaları bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bu yıl iftar programlarımızda 9 bin vatandaşımız ile bir araya getirmeyi hedefledik.”dedi.

Ramazan programların ekonomik ayağının tamamını hayırsever vasıtası ile karşıladıklarını belirten Başkan Demir, önümüzdeki yıllarda da tüm mahallerimizde hiç bir ayrım yapmadan vatandaşlarımızın yaşadıkları mahallelere giderek bu programlara devam edileceğini söyledi ve hayırseverlere de çok teşekkür etti.

Bu haber toplam 680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.