Kavaklıdere Belediyesi Harçlara zam yapmadı

Kavaklıdere Belediye Meclisi geçen yıl belediye gelir tarifesi ile belediye vergi resim ve harçlarda artış yapmayarak 2012 tarifelerinin aynen uygulanmasına karar vermişti. 2014 Bütçesinin görüşülmeye başladığı Ekim 2013 toplantısında...

Kavaklıdere Belediyesi Harçlara zam yapmadı

Kavaklıdere Belediye Meclisi geçen yıl belediye gelir tarifesi ile belediye vergi resim ve harçlarda artış yapmayarak 2012 tarifelerinin aynen uygulanmasına karar vermişti. 2014 Bütçesinin görüşülmeye başladığı Ekim 2013 toplantısında bütçenin belediye gelir tarifesi ile vergi resim ve harçlar da görüşüldü. Görüşmeden zam olmaması kararı çıktı.

Toplantı sonrasında konu hakkında bilgi veren Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, “Belediye meclisimiz bütçe görüşmelerinde oybirliğiyle gelir tarifelerine zam yapılmayarak aynı kalmasına karar verdi. Bildiğiniz gibi geçen yıl da artış yapılmamıştı. Böylece halkımız önümüzdeki yıl ile birlikte 3 yıl aynı fiyatlardan belediyemiz hizmetlerinden yararlanmış olacak. Meclisimize teşekkür ediyorum. 3 yıldan beri yaptığımız hizmetler ortada. Birçok tesisi ilçemize kazandırdık. Bunun için Bakanlık kapılarını aşındırdık, elimizdeki kaynakları değerlendirdik. Halkımıza en iyi hizmetleri vermeye çalıştık. Biz yaptığımız hizmetlerin bedelini halkımızdan çıkarmıyoruz. Bu anlayışımız bundan sonra da devam edecektir. 10 yılda ilçemizin birçok sorununu çözdük. Bundan sonra bu hizmetlerimiz inşallah beldeleri, köyleriyle tüm ilçeyi kapsayacaktır. Diğer ilçeler sorunları çözmeye çalışırken bizler geleceğin projelerini hayata geçirmeye başlayacağız. Çünkü Kavaklıdere Muğla ilçeleri içinde Büyükşehir’e en hazır ilçedir” diye konuştu.

Belediye Meclisi 2012 gelir tarifesi ile 2012 vergi resim ve harçlarında yine zam yapmayarak 2014 yılında da yine aynı kalmasına oybirliğiyle karar verdi. Böylelikle belediye meclisi tarihinde ilk kez iki yıl üst üste gelir tarifelerinde artış yapmamış oldu.

 

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.