Kask hayatını kurtardı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Sürücüyü başındaki kask hayatını kurtardı.Edinilen bilgiye göre; Atatürk Mahallesi...

Kask hayatını kurtardı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Sürücüyü başındaki kask hayatını kurtardı.

Edinilen bilgiye göre; Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda meydana geldi. Karaoğlanoğlu Caddesi'nden Cumhuriyet Bulvarı'na çıkan Bilal Erken’in (48) idaresindeki 48 RC 474 plakalı otomobil, Cumhuriyet Bulvarında seyir halinde olan Tahir Kınalı (47) yönetimindeki 48 L 1679 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile yola savrulan motosiklet sürücüsü Kınalı ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Servisi’ne ve polise haber vermesi ile Olay yerine gelen Emniyet Ekibi güvenlik tedbiri olarak yolu trafiğe kapattı. 112 Acil Servis Sağlık Ekipleri yaralı Tahir Kınalı’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulans ile Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalede kolunda ve vücudunda kırıklar olduğu tespit edilen yaralı Kınalı, Ortaca Devlet Hastanesi’nde Ortopedi Uzmanı bulunmadığından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.