Karya Yüzme Okulu öğrencilerini bekliyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde çalışmalarını sürdüren Muğla Karya Kulübü, Basketbol Akademinin yanı sıra Karya Yüzme Okulunu da faaliyete geçirdi. 4 yaştan yetişkin guruba kadar tüm guruplara eğitim verdiklerini söyleyen...

Karya Yüzme Okulu öğrencilerini bekliyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde çalışmalarını sürdüren Muğla Karya Kulübü, Basketbol Akademinin yanı sıra Karya Yüzme Okulunu da faaliyete geçirdi. 4 yaştan yetişkin guruba kadar tüm guruplara eğitim verdiklerini söyleyen antrenör Tuğberk Maviş, kayıtların başladığını duyurdu.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesinde uzun süredir çalışmalar yürüterek çocuklara basketbolu sevdiren antrenör Tuğberk Maviş, şimdi de Karya Yüzme Okulunu faaliyete geçirdi. Kayıtların başladığını söyleyen Maviş, 4 yaştan yetişkin guruba kadar tüm guruplara eğitim verdiklerini belirterek, hedeflerinin yüzme konusunda Muğla’da ses getirmek olduğunu ifade etti.

Antrenmanların Demircioğlu Park Otel’de yapıldığını söyleyen Maviş, havuzun Covid-19 sertifikalı ve hijyenin çok üst seviyede olduğunu da belirtti.

“BASKETBOLUN YANI SIRA YÜZMEYİ DE SEVDİRMEK İSTİYORUZ”

Profesyonel bir eğitim verdiklerini belirterek yaklaşık 4 hafta sonunda yüzme garantisi verdiklerini söyleyen Tuğberk Maviş, “Biz, Muğla Basketbol Akademi ailesi olarak Menteşe’de 5-18 yaş guruplarına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunun yanı sıra Muğla Karya Kulübü olarak yüzme kursunu da faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Antrenmanlarımız Demircioğlu Park Otel’de hafta sonu yapılıyor. Bunun yanında havuz Covid-19 sertifikalı ve hijyeni çok üst seviyede olan bir havuz. 4 yaştan başlayıp yetişkin gruplarına kadar tüm guruplarımıza eğitim veriyoruz. 2 tane tecrübeli antrenmanlarımız eşliğinde yardımcı ekipmanlarla birlikte profesyonel bir hizmet veriyoruz. Antrenmanlarda kesinlikle bone takıyoruz ve içeriye velilerimizi almıyoruz. Eğitimlerimiz 1 saat sürüyor. Yaklaşık 4 haftalık süre sonunda yüzme öğrenme garantisi veriyoruz. Şu an yaklaşık 15 kişilik bir sporcu grubumuz var. Hedefimiz Muğla’da yüzme dersini sevdirmek ve lisanslı yarışmacılar yetiştirmek. Bir nevi basketbolun yanı sıra yüzmeyi de sevdirmeyi planlıyoruz. Yüzmeye de devam edebilecek bir sporcu kitlesi oluşturmak istiyoruz. Yüzme konusunda Muğla’da ses getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 256 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.