KARYA KADIN BASKETBOL TAKIMI KAHVALTIDA BULUŞTU

Muğla Menteşe’nin ilk Kadın Basketbol Bölgesel Lig takımı, Karya GSK Kadın Basketbolundan sorumlu As Başkan Mücahit Uslu’nun verdiği kahvaltı davetinde buluştu.Muğla’nın kahvaltı markası MÜCO’da gerçekleşen kahvaltıya...

KARYA KADIN BASKETBOL TAKIMI KAHVALTIDA BULUŞTU

Muğla Menteşe’nin ilk Kadın Basketbol Bölgesel Lig takımı, Karya GSK Kadın Basketbolundan sorumlu As Başkan Mücahit Uslu’nun verdiği kahvaltı davetinde buluştu.

Muğla’nın kahvaltı markası MÜCO’da gerçekleşen kahvaltıya Karya GSK Baskani İlker Cömert, As Başkan Ertan Demir, Yönetim Kurulu üyeleri Yavuz Benzer Hasan Telli, Genel Menajer Tuğberk Maviş, Baş Antrenör Kaan Salman ve sporcular katıldı.

İlk karşılaşmasını 19 Kasım’da deplasmanda Isparta ile oynayacak olan Karya GSK Kadınlar Basketbol Bölgesel Lig takımının grubunda İzmir BŞB, Kepez Belediye gibi güçlü rakipler yer alıyor.

Kahvaltı için As Başkan Mücahit Uslu’ya teşekkür eden Karya GSK Başkanı İlker Cömert, Muğla’ya yeniden hafta sonları Basketbol heyecanı yaşatmak  için gün sandıklarını belirterek, bu güzel organizasyon için destek olan herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 233 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.