Kariyer Topluluğu’ndan Türkeş ve Erdoğan’a ziyaret

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kariyer Topluluğu üyesi öğrenciler MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ve Muğla Milletvekili, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan’ı ziyaret etti.Muğla Sıtkı...

Kariyer Topluluğu’ndan Türkeş ve Erdoğan’a ziyaret

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kariyer Topluluğu üyesi öğrenciler MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ve Muğla Milletvekili, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan’ı ziyaret etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kariyer Topluluğu, MHP Muğla Milletvekili ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan'ı ziyaret etti. Bir dizi program çerçevesinde temaslarda bulunmak üzere Ankara'da bulunan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kariyer Topluluğu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisine de ziyarette bulundu.

Öncelikle MHP Muğla Milletvekili ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan eşliğinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş tarafından kabul edilen heyet yaklaşık bir saat otuz dakika  süren ve gayet samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmelerini gerçekleştirdi. Programa katılan öğrencilerin sorularını cevaplayan MHP Muğla Milletvekili ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş "Siyasi Kariyer ve Ahlaklı Siyaset" eksenli fikir ve önerilerini heyet ile paylaştı.

Halaçoğlu’nu da ziyaret ettiler

Daha sonra Milletvekili Erdoğan'ın konuğu olarak Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret eden heyet üyeleri onuruna MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan bir akşam yemeği verdi. Yemeğin ardından MHP Grup Başkan Vekili, Kayseri Milletvekili, Eski Türk Tarih Kurumu Başkanı Yusuf Halaçoğlu tarafından kabul edilen Kariyer Topluluğu Heyeti burada da yaklaşık bir buçuk saat süren koyu bir sohbete dahil oldular. Kendilerine ilgi ve alakası hat safhada olan Halaçoğlu ile genellikle soru cevap şeklinde geçen sohbet ortamında kaynaşma imkanı bulan grup TBMM'nin yasama çalışmaları ile ilgili de bilgi aldılar.

MHP Muğla Milletvekili ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan’ın da programın başından sonuna kadar eşlik ettiği grup başarı dileklerini ve iyi dilek temennilerini de paylaştı.

Erdoğan; üniversite öğrencilerinin siyaset ile ilgilenmesinin, ilkeli siyaset arayışı içerisinde olmasının önemli olduğunu, geleceğin teminatı olan gençlerin ülke meseleleri ile ilgilenmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.