Karısını sandık dönüşü öldürdü

Çocuğunu görmek için Fethiye’ye gelen Harun Reşit M. Adlı şahıs 3 yıldır ayrı yaşadığını eşi Selcan M.’yi oyunu kullandıktan sonra evine dönerken öldürdü.Muğla’nın Fethiye ilçesinde, boşanma davası devam eden...

Karısını sandık dönüşü öldürdü

Çocuğunu görmek için Fethiye’ye gelen Harun Reşit M. Adlı şahıs 3 yıldır ayrı yaşadığını eşi Selcan M.’yi oyunu kullandıktan sonra evine dönerken öldürdü.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, boşanma davası devam eden ve eşinden 6 aydır ayrı yaşayan kadın, çocuğunu görme görmek için gelen 3 yıllık kocası tarafından boynundan bıçaklandı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayan kadının annesi, "Bana kızımı getirin" diye ağıtlar yaktı.

Olay, bu sabah saat 09.30 sıralarında Fethiye merkez Taşyaka Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet İlkokulu'nun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 yıllık eşi Harun Reşit M’den (32) boşanmak için Fethiye Aile Mahkemesine başvuran ve 6 aydır eşinden ayrı yaşayan Selcan M, Cumhuriyet İlkokulu 1268 No'lu sandıkta oyunu kullandı. Selcan M, 1,5 yaşındaki kızı Derin ile birlikte okul çıkışında dün akşam kızını görmek için kendisini arayan kocasını beklemeye başladı. Okulun giriş kapısı önünde buluşan ayrılmak üzere olan çift, birlikte yürümeye başladı. Taşyaka Mahallesi 141. Sokağa kadar yürüyen çiftin arasında bir anda tartışma başladı. Cebinden çıkardığı bıçağı Selcan M’nin boynuna saplayan Harun Reşit M, kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralı olarak Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne kaldırılan Selcan M, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kayıplara karışan cinayet zanlısı Harun Reşit M’nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.