KARİA YOLU DÜNYAYA TANITILIYOR

Muğla ticaret ve Sanayi Odası’nın projesi olan Karıa Yolu Projesi Hollanda’nın Utrecht Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor.Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Turizm projesi olan Karia Yolunu tüm dünyaya tanıtmak için  43. Kez kapılarını...

KARİA YOLU DÜNYAYA TANITILIYOR

Muğla ticaret ve Sanayi Odası’nın projesi olan Karıa Yolu Projesi Hollanda’nın Utrecht Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Turizm projesi olan Karia Yolunu tüm dünyaya tanıtmak için  43. Kez kapılarını açan Utrecht Turizm Fuarında 10 m2 lik standıyla yer aldı. Turizm sektörü açısından hem tüketicileri, hem tur operatörlerini bir araya getiren önemli bir turizm organizasyonu olan Utrecht Turizm fuarını geçtiğimiz yıl 100 bin kişi ziyaret etmişti.

140 ülkeden 1500 katılımcının yer aldığı ve 6 gün sürecek olan Turizm Fuarı hakkında bilgi veren Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş; ” Sunduğu tanıtım fırsatları açısından Utrecht Turizm Fuarının önemi bilinmektedir.  Projemiz olan Karia Yolu Ege ve Akdeniz’in en uzun trekking rotasıdır.(800 km). Yerelde İlimiz açısından ve ülkemiz turizmi açısından klasik turizm anlayışının değiştirilmesi adına projemizin alternatif turizmde bir marka olacağına inanıyoruz.”dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.