Karia Yolu dünyada yankı buluyor

Muğla’da turizmi 12 aya yayma çalışmaları kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nın bir projesi olarak hayata geçirilen ve Muğla’ya adanan Karia Yolu, uluslararası mecrada yer almaya devam ediyor.820 km yürüyüş...

Karia Yolu dünyada yankı buluyor

Muğla’da turizmi 12 aya yayma çalışmaları kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nın bir projesi olarak hayata geçirilen ve Muğla’ya adanan Karia Yolu, uluslararası mecrada yer almaya devam ediyor.

820 km yürüyüş alanı ile Türkiye’nin en uzun yürüyüş parkuru olma özelliğini taşıyan Karia Yolu, bozulmayan tarihi dokusu ile oldukça beğeni topluyor. Biz gezi sitesi olan http://www.telegraph.co.uk/ Karia Yolu’nu “Türkiye’de Yürüyüş Tatili: Karia Yolu’nun Antik Taşları” başlığı ile sayfasına taşıdı.

Karia Yolu’nda yürüyerek izlenimlerini aktaran Nigel Richardson, Karia Yolu’nu şu sözlerle ifade ediyor: “Yabani ot kokulu patikaları, çamlarla kaplı tepeleri ve yüzyıllardır değişmeyen köyleri ile Türkiye’nin en yeni en uzun mesafeli yürüyüş yolu gerçek dünyadan uzaklaşma hissi veriyor.”

Parkurlarında barındırdığı eşsiz güzelliği ile yürüyüş sevenleri büyüleyen Karia Yolu, çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlamayı bekliyor.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.