Kareteciler Milas’ta ter döktü

Milas’ta düzenlenen 11. Bölge İllerarası Minik ve Yıldız Karate Kupası’na katılan minik sporcular başarılı olabilmek için mücadele etti. Birçok ilden katılımın gerçekleştiği Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl...

Kareteciler Milas’ta ter döktü

Milas’ta düzenlenen 11. Bölge İllerarası Minik ve Yıldız Karate Kupası’na katılan minik sporcular başarılı olabilmek için mücadele etti. 

Birçok ilden katılımın gerçekleştiği Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 11. Bölge İllerarası Minik-Yıldız Karate Kupası Turnuvası, Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuvada Aydın, Uşak, Manisa, İzmir ve Muğla Bölgesi’nden birçok spor kulübü katıldı.  Karate kulüplerinin birçok sporcunun mücadele ettiği turnuvaya 300’e yakın sporcu katıldı. Turnuvaya Milas’tan Budo Sho Akademispor Kulübü, Milas Belediyesi Karatespor Kulübü ile Yeniköy Tek Termikspor Kulübü sporcuları da katıldı. 29 kategoride mücadele eden sporcular müsabakalarda iddialı maçlar sergiledi. Turnuvada ikinci olan Milas Budo Sho Akademi Karatespor Kulübü, Milas halkının sevinç kaynağı oldu.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.