Kardeş ve renktaşlar ilk hafta karşılaşıyor

Bölgesel Amatör Lig 7 grupta mücadele edecek olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, İzmir, Aydın, Denizli, Isparta, Burdur ve Antalya takımları ile mücadele edecek. 15 Eylül Pazar günü başlayacak olan ligde Bodrumspor ilk hafta Muğla...

Kardeş ve renktaşlar ilk hafta karşılaşıyor

Bölgesel Amatör Lig 7 grupta mücadele edecek olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, İzmir, Aydın, Denizli, Isparta, Burdur ve Antalya takımları ile mücadele edecek. 15 Eylül Pazar günü başlayacak olan ligde Bodrumspor ilk hafta Muğla deplasmanında Muğlaspor ile karşılaşacak.

İlk hafta, Muğlaspor ile karşılaşacak olan Bodrum Bld. Bodrumspor, ikinci hafta Denizli İl Özel İdarespor ile üçüncü hafta Yeni Bornova Spor ile dördüncü hafta Muratpaşa Belediyespor ile beşince hafta Acıpayam Gençlik Spor ile altıncı hafta İncirliova Belediyespor ile yedinci hafta Ispartaspor ile sekizinci hafta İzmirspor karşılaşacak. Dokuzuncu hafta bay olacak olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor onuncu hafta Kumluca Belediye Spor ile onbirinci hafta Sarayköyspor ile on ikinci hafta Bucak Belediye Oğuzhanspor ile on üçüncü hafta Çine Madranspor ile ve on dördüncü hafta Didim Belediyespor ile mücadele edecek.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya Bayram sonrası antrenmanların hızla sürdüğünü belirterek şunları söyledi:“Pazar günü takımımız toplandı, tam kadro idmanlara devam ediyoruz. Yeni gelen arkadaşlarla kaynaştık güzel bir arkadaşlık ortamı oluştu. Hiç bir sıkıntı yok her şey çok güzel. 15 Eylül'de başlayacak olan lige hazırlanıyoruz.

Bugün İzmir takımları da belli oldu, Yeni Bornovaspor, Çiğli Belediyespor ve İzmirspor bizim bulunduğumuz 7. grupta olacak. Onlarda bu ligde tecrübeli ismi duyulmuş takımlar. Güzel bir lig olacağını düşünüyorum. Muğlaspor ile yapılacak ilk maçla lige başlıyoruz. Muğlaspor bu sene çok iyi bir kadro kurdu, şampiyonluk parolası ile lige hazırlanıyor. Muğlaspor ilk önce abi takımımız sonra da tabi ligde statü gereği ilk önce Muğla ile çekişiyoruz o yüzden ilk hedefimiz Muğla'nın üstünde bitirmek. Bu sene geçen senekinden öte çok iyi bir Muğlaspor seyredeceğiz. O yüzden bu ilk maç çok önemli. Biz ne kadar abi takım desek de bölgesel derbi maçı olacak. İnşallah Muğla deplasmanında iyi bir başlangıç yapacağız.  Ligimizde Ispartaspor, İzmirspor, Muğlaspor var biz sonuçta bir belde takımıyız ama Bodrum'da artık ekonomik anlamda çok büyüdü. Bizimde bu rakiplere kafa tutabilecek tesislerimizde var başkanımızda bize yeterli olanakları sağlıyor. Bizim onlardan bir eksiğimiz yok. Bodrum Bölgesel Ligin tadını aldı, binlerce insan statlara geldi. Çok iyi bir takımla lige katılıyoruz, seyircilerimiz Bodrumlular, pazar günleri burada bir festival havasında hep beraber Bodrumsporun iyi bir yere geleceğine eminim. Takıma yeni katılanlar, hocalarımız, futbolcularımız inançlı bir şekilde çalışıyorlar. Dört yıldır yöneticilik yapıyorum, bu sene çok daha ümitliyim, Bodrumluların yüzünü güldüreceğiz, 10 binleri bu stada getireceğiz”

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.