Kardeş Kurum öğrencilere kitap dağıttı

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer tarafından “Bilge Hareketi” kapsamında başlatılan “Kardeş Kurum-Kardeş Okul” projesinde Muğla Vergi Dairesi kardeş okul olan Bayık İlköğretim Okulu öğrencilerin yaz tatili boyunca...

Kardeş Kurum öğrencilere kitap dağıttı

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer tarafından “Bilge Hareketi” kapsamında başlatılan “Kardeş Kurum-Kardeş Okul” projesinde Muğla Vergi Dairesi kardeş okul olan Bayık İlköğretim Okulu öğrencilerin yaz tatili boyunca okumaları için kitap dağıttı.

Muğla Valiliği önderliğinde Muğla’daki tüm kamu kurumlarının Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullar ile kurumlar arasında ilişkilerin arttırılmasına yönelik başlatılan ‘Kardeş Kurum, Kardeş Okul’ projesi kapsamında Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, kardeş okul olarak belirlenen Bayır İlkokulunda okuma kitabı dağıttı.

Okul Müdürü Ömer Tini, kitap dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, “Muğla Bilge Hareketi kapsamında Valiliğimiz önderliğinde başlatılan ‘Kardeş Kurum, Kardeş Okul’ projesi Milli Eğitim ve Muğla valiliğimiz bünyesinde imzalanan protokol ile resmiyet kazanmıştı. Bayır İlkokulu olarak bizim kardeş kurumumuz Muğla Vergi Dairesi oldu. Muğla Vergi Dairemiz imkânlar dahilinde okulumuz ile ilgili yapabilecekleri konular hakkında daha önce kendilerini ziyaret ettik. Burada okulumuzda ihtiyaç duyulan fotokopi makinesi Sayın Başkanımız Zafer Evci’nin talimatı ile okulumuza kazandırıldı. Bu gün de ana sınıfı öğrencilerimizin yaz sezonunda tatillerinde okumaları için kitap dağıtımı yapılıyor. Başkanımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ise, “Sayın Muğla Valimizin talimatları ile kardeş okul projesi kapsamında Bayır İlkokulu bizim kardeş okulumuz oldu. Biz kurum olarak çok şanslı idik. Çünkü Bayır İlkokulu başarılı bir okul ve çalışkan öğrencilere sahip. Biz kardeş kurum olarak sizlere tatile çıkmadan önce hediye vermek istedik. En iyi hediye kitaptır ve sizler tatilde dağıtacağımız bu kitapları okuyarak bilgi hazinenizi geliştirmenizi istiyorum. Okuma kitabının yanında boyama kitapları da var. İnşallah bundan sonra da sizleri ziyaret ederek birçok konuyu sizler ile paylaşacağız” dedi.

Konuşmaların ardından, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve Okul Müdürü Ömer Tini, ana sınıfı öğrencilerine okuma kitabı ve boyama kitaplarını hediye etti.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.