Kardeş Koltuk ve Döşeme yeni mağazasında

Muğla’nın tanınmış esnaflarından Kardeş Koltuk ve Mobilya Döşeme sahibi Bayram Dural yenilenen mağazasının kapılarını Muğlalılara açtı.Muğla’nın tanınmış esnaflarından koltuk ve mobilya döşeme ustası Bayram Dural...

Kardeş Koltuk ve Döşeme yeni mağazasında

Muğla’nın tanınmış esnaflarından Kardeş Koltuk ve Mobilya Döşeme sahibi Bayram Dural yenilenen mağazasının kapılarını Muğlalılara açtı.

Muğla’nın tanınmış esnaflarından koltuk ve mobilya döşeme ustası Bayram Dural yeni yer ve yeni konseptiyle mağazasının kapılarını Muğlalılara açtı.

Ege Organizasyon tarafından gerçekleştirilen açılış törenine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Azim Çetin, Muğla Marangoz Doğramacı ve Yapıcılar Esnaf Odası Başkanı Rafet Aydın ve davetliler katıldı.

Kardeş Koltuk ve Mobilya Döşeme Sahibi Bayram Dural konuşmasında; “25 yıldır bu işle uğraşıyorum. Vatandaşlarımıza geniş ve daha kaliteli hizmet verebilmek için konseptimizi  ve yerimizi yeniledik. Muğla’da her zaman fark yarattık yaratmaya da devam edeceğiz. Önceliğimiz kalite ve müşteri memnuniyeti” dedi.

Konuşmalarından ardından açılış Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve oda başkanları tarafından gerçekleştirildi.

Özel isteğe göre koltuk ve mobilya döşeme, imalat, tamirat, oturma grupları satışı, mobilya aksesuarları ve bol kumaş çeşitleriyle Muğlalılara Abide-Hasan Nuri Öncüer Huzurevi sokağında hizmet verecek.

Bu haber toplam 150 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.