Karbon Ayak İzi Çalıştayı bugün yapılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, GEKA tarafından desteklenen “ İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Enerji Eylem Planı” projesi kapsamında paydaşların katılımı ile beraber bir çalıştay düzenliyor.Bugün Gazi Mustafa Kemal...

Karbon Ayak İzi Çalıştayı bugün yapılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, GEKA tarafından desteklenen “ İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Enerji Eylem Planı” projesi kapsamında paydaşların katılımı ile beraber bir çalıştay düzenliyor.

Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde saat: 10.00’da başlayacak olan çalıştayda, danışmanlık hizmeti veren GTE Carbon şirketi Proje Koordinatörü Kemal Demirkol, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi / Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü / Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tayfun Büke ve Muğla Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Muğla’nın Karbon Ayak İzi projesi kapsamında sunumlar gerçekleştirecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Kontrol ve Koruma Dairesi Başkanı Aylin Giray konu ile olarak “Temel amacımız; iklim dostu kentsel gelişmeyi sağlayarak yenilenebilir enerji kaynaklarının etkin kullanımına öncelik vermek. Hazırladığımız bu projede, uzun vadeli bir yaklaşımla kentin enerji ve karbon yoğunluğunun azaltılmasına yönelik seçeneklerin değerlendirilmesi ile Muğla Sürdürülebilir Enerji Eylem Planı hazırlanacak.” Açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.