Karayolunu su bastı

Bodrum ilçesi Güvercinlik mevkisinde ana su boru hattının patlamasıyla kara yolunu su bastı. Kaya ve taş parçaları ise çevre yolunu kapattı.Bodrum Güvercinlik Mahallesi Bodrum - Milas kara yolu üzerinde bulunan içme suyu ana borusu...

Karayolunu su bastı

Bodrum ilçesi Güvercinlik mevkisinde ana su boru hattının patlamasıyla kara yolunu su bastı. Kaya ve taş parçaları ise çevre yolunu kapattı.

Bodrum Güvercinlik Mahallesi Bodrum - Milas kara yolu üzerinde bulunan içme suyu ana borusu patlaması üzerine çevre yolunu kum, toprak ve su bastı. Su borusunun çıkardığı tazyikli su nedeni ile yol tamamen toprak ve taşla doldu. Su borusunun sabaha karşı patlaması olası bir faciayı engelledi. Yol kenarındaki yamaçtan fışkıran su beraberinde getirdiği kum ve toprakları yola bıraktı. Karşı yola geçen su bir araziyi ise sular altında bıraktı. Bodrum istikametinden Milas istikametine giden yol ise yaklaşık 5 saat trafiğe kapatıldı. Yol açma çalışmaları için Bodrum Belediyesi ve Kaymakamlık seferber oldu. Yolu kapatan toprak kepçeler ile kamyonlara yüklenerek yol açma çalışmaları başladı.

 

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.