Karavanı yaktı, hırsızlıktan tutuklandı

Datça ilçesinde bir bayanın işlettiği karavan büfenin yakılmasıyla ilgili olarak aranan şüpheli, aynı gece bir hırsızlık olayına da karıştığı tespit edilince tutuklandı.Datça merkez İskele Mahallesi Datça Devlet Hastanesi...

Karavanı yaktı, hırsızlıktan tutuklandı

Datça ilçesinde bir bayanın işlettiği karavan büfenin yakılmasıyla ilgili olarak aranan şüpheli, aynı gece bir hırsızlık olayına da karıştığı tespit edilince tutuklandı.

Datça merkez İskele Mahallesi Datça Devlet Hastanesi yanında bulunan ve N.Ş. isimli bayanın işlettiği karavan büfede 09 Şubat 2014 Pazar günü saat 23.50 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiyenin müdahale ettiği yangında, büfe olarak işletilen karavan tamamen kül oldu. İşyerinde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri yangınla alakası olabileceği değerlendirilen R.K. (57) isimli şahısın yakalanması için çalışma başlattı.

Karavan yangınıyla ilgili olarak gözaltına alınan R.K’nın aynı gece saat 01.00 sıralarında İskele Mahallesi Ambarcı Caddesi Uslu Pasajında faaliyet yürüten bir işyerinden hırsızlık olayına da karıştığı tespit edildi. Hırsızlık olayı ve karavan yangınını gerçekleştirdiğini inkar eden R.K’nın güvenlik kamerası kayıtlarından her iki olaya da karıştığı ortaya çıktı.

Çalmış olduğu çok sayıda kemer ve sandalet ile birlikte yaşamış olduğu karavanda gözaltına alınan R.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Muğla Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.