Karateciler 9 madalya ile döndü

Muğla Belediyesi Karate Takımı Cumhuriyet Kupasından 3 altın, 3 gümüş, 3 bronz madalya ile döndü.3-4 Kasım tarihlerinde Uşak’ta yapılan İllerarası Karate Şampiyonası Cumhuriyet Kupasında, Muğla Belediyesi Karate Takımı...

Karateciler 9 madalya ile döndü

Muğla Belediyesi Karate Takımı Cumhuriyet Kupasından 3 altın, 3 gümüş, 3 bronz madalya ile döndü.

3-4 Kasım tarihlerinde Uşak’ta yapılan İllerarası Karate Şampiyonası Cumhuriyet Kupasında, Muğla Belediyesi Karate Takımı 3 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Muğla Belediyesi Karate Takımı sporcularından Sümeyra Toraman, Mehmet İnce, Gökhan Karakoç birinci, Sıla Nur Gençdoğmuş, Batuhan Turgut, Selin Dören ikinci, Eren Gençdoğmuş, Mehmet Paşalı, Gizem Düşünsel üçüncü olarak madalya almaya hak kazandılar. Muğla Belediyesi Karate Antrenörü Kadir Yılmaz “Çalışmalarımız sonucunda böyle bir başarı kazanmak bizleri çok mutlu etti. Geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyoruz. Hedefimiz Muğla Belediyesi Karate Takımını yurt içi ve yurt dışı müsabakalarında da zirveye taşımaktır.” dedi. Antrenör Kadir Yılmaz desteklerinden ötürü Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Sporcularımızın bu başarısından dolayı guru duyuyorum. Sporcu çocuklarımızı ve gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.