Karataş; “Bu iş benim çocukluk hayalim”

Menteşe de 2014 yılında başladığı ve 6 yıldır sürdürdüğü, oto yıkama işletmeciliği yapan 2 çocuk babası Mehmet Ali Karataş (42), korona virüsle mücadele kapsamında başlattığı kampanya ile bütün vatandaşların araçlarını...

Karataş; “Bu iş benim çocukluk hayalim”

Menteşe de 2014 yılında başladığı ve 6 yıldır sürdürdüğü, oto yıkama işletmeciliği yapan 2 çocuk babası Mehmet Ali Karataş (42), korona virüsle mücadele kapsamında başlattığı kampanya ile bütün vatandaşların araçlarını dezenfekte ile birlikte temizlediklerini söyledi.

Viva Oto Yıkama’nın sahibi Mehmet Ali Karataş bu mesleğe bir otomobil firmasında 8 yıl yıkama işi yaparak başladığını, asıl mesleğinin aşçılık olduğunu belirterek, “Çocukluk hayalim oto yıkamacı olmaktı ve şuan hayalimdeki işi yapıyorum” dedi.

Muğla’nın Menteşede ilçesinde oto yıkama dükkânı açan ve sanayi sitesinde nezih bir yere sahip olan Mehmet Ali Karataş 6 yıldır Muğlalılara hizmet veriyor. Viva Oto Yıkama’nın sahibi Mehmet Ali Karataş korona virüsle mücadele kapsamında başlattığı kampanya ile bütün vatandaşların araçlarını dezenfekte ile birlikte temizlediklerini bunun yanında yıkama, pasta cila, detay temizlik, far temizliği yaptıklarını belirtti.

"YIKAMA BİR MESLEK DEĞİL BİR SANATTIR"

Oto yıkamacılığının bir meslek değil sanat olduğunu savunan Karataş, “Bu iş benim çocukluk hayalimdi, ben bu günlere hep çalışarak geldim. Değerli Muğla halkıda her zaman destekçimiz oldu. Yıkamanın bir meslek değil sanat olduğunu savunuyorum. Korona virüs salgını özellikle kapalı alanlarda hijyene gösterilen hassasiyeti artırdı ve bu süreçte araç temizliği de ihmal edilmedi. Salgının Türkiye’ye geldiği Mart ayından bu yana oto yıkamaya talep arttı. Talep artması nedeniyle bizde Viva Oto Yıkama olarak titiz ve hijyene dayalı bu işi layıkıyla yapmak için, Türkiye’de korona virüsle mücadele kapsamında başlatılan kampanyaya bizde katılmak istedik. Bütün vatandaşların araçlarını dezenfekte ile birlikte temizlemeye karar verdik. Bu işlem bazı firmalar tarafından ilaç yerine su ve benzeri ilaçlarda yapılıyor buda sağlıksız oluyor. Sağlık Bakanlığı’mızın onayını verdiği birinci sınıf dezenfekte ilaçlarla yapıyoruz işlemlerimizi ve müşterilerimizde çok memnun. Allah bu virüsten vatanımızı, milletimizi ve güzel Muğla’mızı kurtarsın" diye konuştu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.