Karapınar ve Ahat’ın ulaşım sıkıntısı çözüldü

Fethiye'de Karapınar ve Ahat mevkiinde yaşayan vatandaşların ulaşım sıkıntısı çözüldü.Karapınar ve Ahat mevkiindeki vatandaşların Fethiye Belediyesi’nden istedikleri minibüs ile ulaşım talebi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün...

Karapınar ve Ahat’ın ulaşım sıkıntısı çözüldü

Fethiye'de Karapınar ve Ahat mevkiinde yaşayan vatandaşların ulaşım sıkıntısı çözüldü.

Karapınar ve Ahat mevkiindeki vatandaşların Fethiye Belediyesi’nden istedikleri minibüs ile ulaşım talebi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla hizmet vermeye başladı. Taşyaka Kooperatifi iki bölgede de seferlerine başladı. Karapınar’da meydanda bir araya gelen vatandaşlar seferlerin başlamasından dolayı ve konuyla ilgisinden dolayı Başkan Saatcı’ya teşekkürlerini ilettiler. Bölgede ulaşım adına büyük sıkıntılar olduğunu dile getiren Pazaryeri Mahallesi Muhtarı Nurel Acar, “Halkımızın ulaşımıyla ilgili sıkıntılar biliniyordu. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek belediyemize gittik. Sıkıntımızı Başkanımız Behçet Saatcı ile paylaştık. Sağ olsun bizi dinledi. Gerekeni de yaptı. Minibüs seferlerimiz şuanda başladı” dedi.

Bölge halkının şikâyetlerini dikkate alarak Başkan Saatcı’nın talimatıyla işe başladıklarını ifade eden Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürü Fikret Kaynak, “Halkımız kendi arasında imza toplamışlar. Muhtarımız ve mahalle sakinlerimiz bizlere geldi. Başkanımıza sıkıntıları paylaştık. Başkanımız Behçet Saatcı’nın talimatıyla başladığımız işte şuan görüldüğü gibi seferler başladı” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.