Karapınar Meydanı Saatcı için doldu

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda başlayan Saatcı’ya, ev toplantısı yapmak için gittiği Fethiye’nin Karaçulha’ya sınır Karapınar Mevkii’nde sürprizle karşılandı....

Karapınar Meydanı Saatcı için doldu

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda başlayan Saatcı’ya, ev toplantısı yapmak için gittiği Fethiye’nin Karaçulha’ya sınır Karapınar Mevkii’nde sürprizle karşılandı. Karapınar Mevkii’nden toplanan yoğun kalabalık yollarda Başkan Saatcı’yı posterlerle karşıladı. Saatcı’nın bölgeye geleceğini öğrenen vatandaşlar Karapınar mevkii’ne akın etti. Ev hanımlarının da yoğun katılımıyla dolan meydanda Saatcı’ya tam destek vardı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı seçim çalışmalarına başlamadan meydanları doldurdu. 13 Şubat Perşembe günü Fethiye merkezdeki seçim bürosunun açılışıyla birlikte seçim çalışmalarına başlayacağını ifade eden Saatcı, Karaçulha sınırında olan Karapınar Mevkii’nde böylece ilk mitingini yapmış oldu. Başkan Saatcı’nın bölgeye geleceğini duyan bölge halkı Karapınar Mevkii’ne akın ederek Saatcı’ya destek verdi. Yoğun katılımın yaşandığı toplantıda Başkan Saatcı’ya sevgi seli vardı.

“Kişinin aynası iştir, lafa bakılmaz”

Bölge halkının yoğun alkışıyla meydana gelen Saatcı, halk ile kucaklaşırken, samimi ortamda sohbet havasında birçok konu hakkında değerlendirmelerde bulundu.  Karapınar sakinlerine seslenen Saatcı, “Öyle ya da böyle, büyüklerimiz daha iyi bilir. Kişinin aynası iştir, lafa bakılmaz. Eksiklerimize rağmen geldiğimiz 26 Nisan 1999 yılından bu güne kadar takriben 15 yıldır Fethiye’de yapılanlar meydanda… Bu Fethiye’de yapılan değişimi güzelliği engellemelere rağmen yaptık. Ve kendi bileğimizin hakkı ile yaptık. Hiç kimseden destek görmedik ama köstek gördük. Şayet önümüz kesilmeseydi, Fethiye’de en az bu yaptığımız kadar daha projeleri hayata geçirme şansımız vardı” dedi.

“Seçilene kadar iyi, seçildikten sonra kötü olunmaz”

Meydanı dolduran kalabalığa seslenmeye devam eden Başkan Saatcı, “Benimde size vermiş olduğum sözler olur da yapmazsam, yakama yapışacaksınız. Çünkü efendi olan sizsiniz. Biz sizin hizmetkârınızız. Biz sizin adınıza işler yapıyoruz. Biz sizin karşınıza çıkıp diyoruz ki, ‘Projelerimizi siz bize oy verirseniz yapacağım’ Üzerinden 5 sene geçecek. Yapmadığım varsa gelip soracaksınız. Siyaset budur. Seçilene kadar iyi, seçildikten sonra kötü olmaz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.