Karakuş’tan kutlama

MUTSO Başkanı Bülent Karakuş’tan Tıp Bayramı kutladı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.Türkiye’de ilk tıp okulunun...

Karakuş’tan kutlama

MUTSO Başkanı Bülent Karakuş’tan Tıp Bayramı kutladı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Türkiye’de ilk tıp okulunun 14 Mart 1827’de kurulduğunu hatırlatan Başkan Bülent Karakuş: “Türkiye’de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen bu tarih her yıl ‘14 Mart Tıp Bayramı’ olarak kutlanmaktadır. Bu bağlamda, insanı yaşatmayı ve insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal ve onurlu mesleği büyük bir fedakârlıkla yerine getiren, en güç koşullarda bile özveriyle çalışan, başta hekimlerimiz olmak üzere, sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar; verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.