Karakuş, güven tazeledi

Türkiye Kızılay Derneği Muğla Şubesi tarihinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odasında 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.Mevcut Başkan Bülent Karakuş, 10 yıldır yürüttüğü Türk Kızılayı Muğla Şube...

Karakuş, güven tazeledi

Türkiye Kızılay Derneği Muğla Şubesi tarihinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odasında 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Mevcut Başkan Bülent Karakuş, 10 yıldır yürüttüğü Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanlığına tekrar seçilerek seçilerek, güven tazeledi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği Genel Kurula tek liste ile gidildi.

Geçmiş dönem faaliyet ve mali raporlarının okunup oylanmasının ardından seçimlere geçildi. Yapılan oylama sonucunda genel kurulu katılım gösteren bütün üyelerin oyunu alan Karakuş tekrar başkanlığa getirildi.

Bugüne kadar Kızılay’a destek olan herkese teşekkür eden Karakuş; “Bu yüce amaçla çıktığımız yolda, gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimizi umduğumuz tüm çalışmalar için ve hayatlarına dokunduğumuz tüm ihtiyaç sahipleri adına bizlere güvenerek yardımlarını emanet eden tüm hayırseverlerimize ve iyilik yolunda yürüyen herkese teşekkür ederim. İlimizde meydana gelen afetlerde afetzedelere Türk Kızılayı Muğla Şubesi olarak yardım edildiğini ve yardımlara devam edilecek. Olağan ve olağanüstü hallerde, kimin yardıma ihtiyacı varsa hiçbir ayrım gözetmeden Türk Kızılayı Muğla Şubesi olarak ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz.”dedi.

Bülent Karakuş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Azim Çetin, Ahmet Yüksel, H.Levent Özkan, Ferah Orhon, Ömer Öcal, Yusuf Kayacık, Kenan Gürbuz ve Sultan Yılmaz.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.