Karadenizliler Derneği’nden Vali  Tavlı’ya ziyaret

Muğla Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karakaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.Sinem KarakayaMuğla Valisi Orhan Tavlı’ya ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda...

Karadenizliler Derneği’nden Vali  Tavlı’ya ziyaret

Muğla Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karakaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

Sinem Karakaya

Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karakaş, Genel Sekreteri Temel Türkmen, Başkanvekili Osman Keleş, Başkan Yardımcıları, Prof. Dr. Harun Üçüncü, Yrd.Doç.Dr. Oğuzhan Çelik, Süleyman Reyhan, Özgür Bekçi, Salim Demir, Orhan Tokdemir  Muğla Valisi  Orhan Tavlı'yı makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Derneğin çalışmaları hakkında Vali Tavlı’ya bilgi veren Karadenizliler Derneği Genel Sekreteri Temel Türkmen, “Muğla Karadenizliler Derneği Muğla’mızın etkin ve güçlü bir STK’sı olarak görev yapıyor. Muğla’mızda bulunan tüm hemşerilerimiz bugüne kadar il genelinde görev yapan ve yapmakta olan tüm bürokratlarımız ile kurduğu beşeri ilişkiler ile bürokratlarımızın Muğla’ya yapmış ve yapacak oldukları hizmetler için destek olmuşlardır. Derneğimizin kuruluş felsefesinde, Muğla kültürü ile Karadeniz kültürünü kaynaştırarak, oluşacak sinerjiden Muğla’mıza hizmet esastır. Muğla için üreten, Muğla için emek harcayan, Muğla için taş üstüne taş koyan, tüm Muğlalı hemşerilerimiz ile ayrımız gayrımız yoktur” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Orhan Tavlı, dernek çalışmalarında heyete başarılar dileyerek, Muğla gündemi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bu haber toplam 252 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.