Karaçulha Saatcı’nın yanında

MHP’den istifa ettikten sonra Fethiye’de her kesimden destekler alan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, Fethiye’nin yeni sınırları içerisine giren köylerden de destekler gelmeye başladı. Karaçulha’da toplanan 200...

Karaçulha Saatcı’nın yanında

MHP’den istifa ettikten sonra Fethiye’de her kesimden destekler alan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, Fethiye’nin yeni sınırları içerisine giren köylerden de destekler gelmeye başladı. Karaçulha’da toplanan 200 kişilik grup, Beşkaza Meydanı’ndan Belediye’ye yürüdü. Fethiye Belediyesi’ne gelen yaklaşık 200 kişi Başkan Saatcı’ya açık destek verdiklerini söylediler. Alkış tufanı eşliğinde kalabalık grubun karşına çıkan Saatcı, “Bu hareket, bir siyasi hareket değildir, bu bir Beşkazalılık duruşudur, diklenmesidir, yürüyüşüdür. Kutlu bir yürüyüşe çıkıyoruz.  Allah burada önce sizi bize sonra bizi size mahcup etmesin” dedi.

Karaçulha eski belediye başkanlarından Mustafa Kiremitli’nin de aralarında bulunduğu kalabalık grup Beşkaza Meydanı’nda toplandıktan sonra Fethiye Belediyesi’ne yürüyüş düzenledi. Saatcı’ya açık destek verdiklerini söyleyen Karaçulhalılar, hangi siyasi partiden çıkarsa çıksın Saatcı yanında olacaklarını ifade ettiler.

“Karaçulha partiye değil, kişiye oy verir”

Karaçulha’da vatandaşların çoğunluğunun Başkan Saatcı’yı sevdiğini ve gönülden bağlı olduklarını ifade eden Karaçulha eski belediye başkanlarından Mustafa Kiremitli, “Karaçulha Beldesi kişilere oy verir. Behçet Başkanın Fethiye’ye yapmış olduğu hizmetleri görüyorsunuz. Karaçulha’da çok büyük bir sevgisi vardır. Karaçulha partiye değil, kişilere önem verir. Çalışana ve dürüst adama önem verir. Bunun için Behçet Saatcı’yı destekliyoruz. Karaçulha’nın çoğunluğu Saatcı’yı destekliyor” dedi.

“Dik duranlara selam olsun”

Kalabalık gruba seslenen Saatcı işlerini, evlerini bırakarak buraya geldiklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Yapılan haksızlığa karşı dik durmaya çalıştıklarını ifade eden Saatcı, “Dik duranlara selam olsun; Allah hepinizden razı olsun. Buraya kadar geldiniz. Bu faniye destek için geldiniz. Aslında siz bana destek için gelmediniz. Siz hukuksuzluğa, yanlışlığa, yanlış anlaşılmaya değil, yanlış yapılmaya karşı dik durarak geldiniz. Yoksa bir Behçet Saatcı’ya destek vermek için gelmek hiç önemli değil. Biz sadece bize yapılan haksızlığa karşı dik durmaya çalıştık. Ancak toplumun bütün kesimlerinden gelen büyük destek, bize dünyayı bahşetseler bunun kadar anlamlı olamazdı.”dedi.

 

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.