“Karaçulha rant kapısı değil

Demokrat Parti’nin Karaçulha’da ki halk konserine katılım yoğun oldu.  Karaçulha Kültür Merkezi’ni dolduran yoğun kalabalığa seslenen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın, “Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok....

“Karaçulha rant kapısı değil

Demokrat Parti’nin Karaçulha’da ki halk konserine katılım yoğun oldu.  Karaçulha Kültür Merkezi’ni dolduran yoğun kalabalığa seslenen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın, “Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Birilerinin kaybedeceği çok şeyler var. Saygıdeğer Karaçulhalılar, Karaçulha Hali birilerinin rant kapısı olmaktan çıkacak. Karaçulha Belediyesi’nde çalışan arkadaşlar artık birilerinin yamağı olmaktan çıkacak. Halkın hizmetkârı olacak” sözleri dakikalarca Karaçulhalılar tarafından alkışlandı.

Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nın Karaçulha Kültür Merkezi’nde düzenlediği Ümmet Çelik konserine yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Kültür Merkezi salonuna büyük bir coşkuyla gelen Fethiye Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı yaptığı konuşmada, hiç kimsenin işinden olmayacağının altını çizerek, “Hiç kimse bundan sonra baskıyla, telefonla bir şeyler başarabileceğini sanmasın. Bir devri kapattık Allah’ın izniyle. Ne kimsenin işiyle, ne kimsenin aşıyla ne de kimsenin eviyle bizim işimiz olmaz! Biz gönül sevdalısı insanlarız. Bizim yıkmakla işimiz yok. Biz yapmaya geliyoruz. Biz hizmet vermeye geliyoruz. Ne kadar beyninizi bulandırmak isterlerse istesinler. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Birilerinin kaybedeceği çok şeyler var. Bakın kimse kusura bakmayacak. Saygıdeğer Karaçulhalılar, Karaçulha Hali birilerinin rant kapısı olmaktan çıkacak. Karaçulha Belediyesi’nde çalışan arkadaşlar artık birilerinin yamağı olmaktan çıkacak. Halkın hizmetkarı olacak. Baskıyla, zulümle siyaset yok. Siyaset hizmetle, gönülle, danışarak olacak, ‘ben yaptım, oldu’ zihniyeti olmayacak. Bundan en ufak bir şüpheniz olmasın” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.