Karacan’dan Eren’e ziyaret

Demokrat Parti ilçe örgütü ve partinin Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan, İçmeler beldesi Belediye Başkanı Zeki Eren’i ziyaret etti. Başkan Eren, siyasi partilerin demokrasi için önem taşıdığını belirtti, seçimin...

Karacan’dan Eren’e ziyaret

Demokrat Parti ilçe örgütü ve partinin Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan, İçmeler beldesi Belediye Başkanı Zeki Eren’i ziyaret etti. Başkan Eren, siyasi partilerin demokrasi için önem taşıdığını belirtti, seçimin Marmaris’te bayram havasında geçmesini diledi.

Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan da ziyarette uyumlu çalışmanın önemli olduğunu belirtti, siyasi partilerin araç olduğunu söyledi. İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, 2009 yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den belediye başkanı seçilmişti. Eren, ilerleyen dönemde partiden istifa ederek AK Parti’ye geçmişti. Mustafa Karacan, Başkan Eren’e gelecekle ilgili siyasi planı olup olmadığını sordu. Eren bu soruya “ yok” yanıtını verdi. Partililer ise Demokrat Parti’den belediye başkanı seçilen Eren’e parti tabanında ilgi gördüğünü hatırlattı. Başkan Eren, bu yorumla ilgili bir değerlendirme yapmaktan kaçındı.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.