Karacan’da mezuniyet sevinci

Muğla’nın önemli eğitim kurumlarından birisi olan Karacan Akademi’de mezuniyet sevinci yaşandı. 2013-2014 eğitim öğretim yılı boyunca çeşitli alanlarda Karacan Akademi’ye devam eden öğrenciler kurslarını başarı ile...

Karacan’da mezuniyet sevinci

Muğla’nın önemli eğitim kurumlarından birisi olan Karacan Akademi’de mezuniyet sevinci yaşandı. 2013-2014 eğitim öğretim yılı boyunca çeşitli alanlarda Karacan Akademi’ye devam eden öğrenciler kurslarını başarı ile bitirerek sertifikalarını aldılar ve kep taktılar.

Karacan Akademi binasında mezuniyet nedeniyle düzenlenen törene kurum yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Kurum Müdürü Hesna Mübeccal Pişkin, eğitim başarı çıtasını her geçen gün daha yükseğe çıkardıklarını belirterek, mezun olan öğrencilere bundan sonraki meslek ve özel yaşamlarında başarı diledi. Pişkin; “Bir öğretim yılını daha geride bıraktık hepimiz çok yorulduk ama bu çok heyecanlı  gururlu, mutlu bir yorgunluk. 2008 yılında bu dershaneyi kurduğumuz zaman doğruluk karşılıklı güven  ve başarıydı. Hep bu doğrultuda çalıştık ve sondaki mutlulukları hedefledik.

Dershanemizden geçen öğrencilerin Muğla’ya geldiklerinde yada canları sıkıldığında bize uğramaları başarının yanında karşılıklı duyduğumuz sevgi içtenlik ve güvendir.

Sizler üniversiteyi bitirdiniz çok mutlusunuz. Biz de karacan akademi  olarak size destek olduğumuz hep yanınızda olduğumuz bu süreci sizlerle  paylaştığımız için onurluyuz.

Şimdi önünüzde şekillendirebileceğiniz bir gelecek var. Artık üniversite mezunusunuz ve yapabileceğiniz çok şey var.

Kariyer mesleklere yönelerek ülkenin geleceğinde söz sahibi olabilirsiniz yada üniversiteye yönelerek akademik kariyer yapabilirsiniz yada kendi işlerinize devam edebilirsiniz. Daha bir çok seçenek düşünebiliriz. Tüm bunları düşünürken en önemlisi ülkesinin geleceğini düşünen yaptığı işin en iyisini yapan nitelikli bireyler olmak.

Bizi diplomaları ile onurlandıran tüm öğrencilerimize ve onların yetişmesi için ellerinden gelen desteği veren ailelerine; Ve bu öğrencilerin başarılı   olmalarında büyük emeği  bulunan tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz Karacan Akademi olarak bu gün olduğu gibi bundan sonra da hep yanınızdayız .Hepinize başarılar diliyorum yolunuz açık olsun.” Dedi.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere sertifikaları verildi. Mezun olan öğrenciler hep birlikte kep atarak sevinçlerini paylaştılar.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.