Karacan pazarı gezdi

Demokrat Parti (DP) Marmaris Belediye Başkanı Adayı Mustafa Karacan, seçim kampanyası çerçevesinde Beldibi Pazar yerinde pazarcı esnafı ile buluşup dertlerini dinledi.Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan...

Karacan pazarı gezdi

Demokrat Parti (DP) Marmaris Belediye Başkanı Adayı Mustafa Karacan, seçim kampanyası çerçevesinde Beldibi Pazar yerinde pazarcı esnafı ile buluşup dertlerini dinledi.

Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan seçim kampanyası çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Karacan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Tüzün, partililer ve eşi Berrin Karacan ile birlikte Beldibi Pazar yerini ziyaret ederek Pazar esnafıyla görüştü. Karacan ,geleneksel pazarlarımızın kültürümüzün önemli bir parçası olduğunun belirterek, “Bu kültürü geliştirerek korumalıyız. Buraya gelen turistlere pazarlarımızı tanıştırmak için her türlü olanağı kullanacağız ve pazarlarımızı turizmin önemli bir sektörü haline getireceğiz “ dedi DP Marmaris ilçe yöneticileri Kadın ve Gençlik kollarından oluşan kalabalık bir gurupla Beldibi Pazarı’nı ziyaret eden Karacan, Marmaris’te sıkıntı yaşayan esnafın önemli bir kısmını Pazar esnafı olduğunu belirterek, “Halkımız teveccüh gösterir de bizler belediye yönetimine gelirsek, pazar esnafının sorunlarını onların ağzından dinleyerek çözüm iradesi geliştireceğiz. Geleneksel pazarlarımız kültürümüzün önemli bir parçası. Bu kültürü gelen turistlere tanıştırmak için pazarcılarımıza her türlü olanağı yaratacağız” dedi.

Pazar ziyaretinin ardından Beldibi’nde bulunan Tokat Zile İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği’ni de ziyaret eden DP’liler, burada da dernek yöneticileri ve üyeleriyle görüşerek yerel seçimlerde daha huzurlu bir Marmaris için herkesin desteğine ihtiyacı duyduklarının ifade ettiler.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.