Karacan pazarı gezdi

Demokrat Parti (DP) Marmaris Belediye Başkanı Adayı Mustafa Karacan seçim kampanyası çerçevesinde yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor. Karacan Marmaris’teki Pazar yerini de ziyaret etti. Karacan daha sonra da Marmaris’e yerleşmiş...

Karacan pazarı gezdi

Demokrat Parti (DP) Marmaris Belediye Başkanı Adayı Mustafa Karacan seçim kampanyası çerçevesinde yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor. Karacan Marmaris’teki Pazar yerini de ziyaret etti. Karacan daha sonra da Marmaris’e yerleşmiş ve Türk vatandaşlığına geçmiş kadınlarla bir araya gelip taleplerini dinledi.

Demokrat parti Marmaris Belediye Başkanı Mustafa Karacan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Tüzün, partililer ve eşi Berrin Karacan ile birlikte yaptığı ziyarette Pazar esnafıyla sohbet etti. Marmaris’in köylerinde üreticilik yapan esnaflar taleplerini Karacan’a ilettiler. DP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan her gecen gün gerileyen Marmaris ekonomisinin Pazar esnafını da etkilediğini ifade ederek “Seçim çalışmalarımızda gördük ki ilçemizdeki ekonomik gerileme her alanda kendisini gösteriyor. Pazar esnafı da bu sıkıntıları en yakından yaşayan çevrelerden birisi. Halkımız taktir eder bu görevi bize verirse ilçe ekonomisinin hareketlenmesi için planladığımız projelerimizi hızla hayata geçireceğiz. Tüm isteğimiz ekonomik olarak ilçemizin yeniden altın günlerini yaşaması. 30 Mart sabahına kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Marmaris Pazarını ziyaret eden DP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan daha sonra Marmaris Ordulular Derneğini de ziyaret etti. Mustafa Karacan Dernek üyeleri ile selamlaştıktan sonra Dernek Başkanı Hacı Ali Elibal ve dernek üyeleri ile sohbet eden Karacan “Marmaris’te inşaat sektörü de turizm sektörü gibi sıkıntı yaşıyor. Yatırımcılar projelerini durdurdu. Kimse yeni bir şeyler yaratmıyor. Bunun nedenlerini de hepimiz biliyoruz. Mesele siyaset değil. Geçmişte de inşaat yapılırdı. Bugünde inşaat yapılıyor. Ama bugün orantısız güç kullanılıyor. Burada adaletli olmak gerek. Yoksa bir taraf sevinirken diğer taraf üzülür. İşsizlik sosyal bir yara haline dönüşürse, halk mutsuz olur, huzursuz olur. Halkın artık huzura, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Hep birlikte Marmaris’in huzurunu sağlamak için el ele vermemiz gerek. Marmaris’te yaşayan insanlarımızın nerede doğdukları hiç önemli değil. Önemli olan burada şehre kazandırdıklarıdır. Ordulu vatandaşlarımızda geçmiş yıllardan beri ilçenin tüm inşaatlarında çalışarak buraya bir emek verdiler. Marmaris’in gelişmesine katkı sağladılar” diye konuştu.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.