Karacan, çöp topladı

Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan ve partililer, çevre temizliğine dikkat çekmek maksadıyla sahilde çöp topladı.Marmaris’in renkli kişiliğiyle dikkat çeken Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa...

Karacan, çöp topladı

Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan ve partililer, çevre temizliğine dikkat çekmek maksadıyla sahilde çöp topladı.

Marmaris’in renkli kişiliğiyle dikkat çeken Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan , bu kez çevre temizliğine dikkat çekmek için belediye meclis üye adayları ve kalabalık bir seçmen kitlesi ile birlikte geniş çaplı bir sahil temizliği yaptı. Demokrat Parti kadın ve gençlik kolları tarafından organize edilen çevre temizliği etkinliği sonrası bir açıklama yapan Karacan , turizmin korunabilen bir doğa ve çevrenin yaratılması durumunda var olabileceğini dile getirdi. Karacan, “Belediye yönetimine geldiğimizde Marmaris körfezini ve tüm koyları göz bebeğimiz gibi koruyacağız. Bunun için öncelikle tonozlama sistemini yerleştirmeye ardından da tüm dere yataklarının temizliğine karşı hassasiyet göstereceğiz.Doğası korunmuş bir çevre, turizmin olmazsa olmazıdır. Çevreyi korumak iş-aş ve huzur ve sağlığı korumaktır. Sürdürülebilir bir turizm hareketi sürdürülebilir bir çevre hareketi ile birlikte yürür” dedi.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.