Karacan Akademi’den doğa gezisi

Muğla Karacan Akademi, Muğla’da doğal zenginliklerin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Ula ilçesine bağlı Arıcılar köyündeki gizli doğa cenneti olarak nitelendirilen Geyik Kanyonuna gezi düzenledi. Öğretmen ve öğrencilerden...

Karacan Akademi’den doğa gezisi

Muğla Karacan Akademi, Muğla’da doğal zenginliklerin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Ula ilçesine bağlı Arıcılar köyündeki gizli doğa cenneti olarak nitelendirilen Geyik Kanyonuna gezi düzenledi. Öğretmen ve öğrencilerden oluşan 80 kişilik grup 20 kilometrelik patika yollarda yürüyerek eşsiz görünümdeki şelalesi ve mağaraları gezerek bol bol fotoğraf çekildiler.

Muğla Karacan Akademi Kurucusu Hüseyin Özgül;Doğa ile iç içe bir gün geçirdik, çok keyifli anlar yaşadık. Öğretmen ve öğrencilerimizin stres atmalarını ve motive olmalarını sağladık. Muğla’dabu tür açığa çıkmayan doğa güzellikleri düzenleyeceğimiz gezilerle tanıtmaya devam edeceğiz. Arıcılar köyü muhtarı Mehmet Uzun ve köy halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Geziye katılanlar ise,Geyik Kanyonunun yaşam dolu ve tam anlamıyla saklı bir cennet olduğunu, yüksek ağaç ve bitki örtüleriyle tropik bir hava verdiğini, bu güzelliği tüm doğaseverlerin görmesi gerektiğini söylediler.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.