Karacan Akademi’de mezuniyet sevinci

Kurulduğu 2008 yılından bu yana çeşitli branşlarda uzman kadroları ile öğrencilerin geleceğe ve iş yaşamına hazırlanmasında üst düzey eğitim veren Karacan Akademi 2012-2013 dönemi mezunlarını da verdi. Bu dönemde İşletme,...

Karacan Akademi’de mezuniyet sevinci

Kurulduğu 2008 yılından bu yana çeşitli branşlarda uzman kadroları ile öğrencilerin geleceğe ve iş yaşamına hazırlanmasında üst düzey eğitim veren Karacan Akademi 2012-2013 dönemi mezunlarını da verdi. Bu dönemde İşletme, Kamu Yönetimi, İktisat, Çalışma Ekonomisi, Maliye, Türk Dili Edebiyatı gibi daha bir çok branşta eğitim alan 80 öğrenci mezuniyet belgelerini Atabahçe Tesislerinde düzenlenen bir törenle aldılar.

Mezuniyet törenine Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniveristesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Işıloğlu, İİBF Dekanı Prof. Dr. Turgay Uzun, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Namık Kemal Öztürk, öğrenciler, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Karacan Akademi Kurucularından Hüseyin Özgül, mezun olan öğrencilere ve ailelerine bundan sonraki yaşamlarında başarılarının artarak devam etmesini diledi. Özgül; “2008 yılında Muğla Karacan Akademi’yi kurarken temel felsefemiz bizlere güvenenlerin güvenlerini boşa çıkarmamak, doğruluk ve başarıyı yakalamaktı. Dershanemizden hizmet alan öğrencilerimizin daha sonraki zaman dilimlerinde de bizleri unutmamaları ve iletişimlerini devam ettirmeleri, başarının yanında karşılıklı sevgi, güven ve samimiyetimizin somut bir göstergesidir. Ve bugün sizlerle daha da büyüyen bir Muğla Karacan Akademi ailesi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Her dönem zorlu bir yolculuğa çıkıyoruz ve elde edilen başarılarla yorgunluklarımızı gideriyoruz. Bugün burada sizlerle birlikte bu hakikatin haklı gururunu paylaşmak için bir aradayız.

Sizler üniversiteyi bitirdiniz ve çok mutlusunuz. Bizler de Muğla Karacan Akademi ailesi olarak sizlere destek olduğumuz ve hep yanınızda olduğumuz bu süreci sizlerle paylaştığımız için onurluyuz. Şimdi önünüzde şekillendirebileceğiniz bir gelecek var ve artık mezunsunuz.

Kariyer mesleklere yönelerek ülkemizin geleceğinde söz sahibi olabilir ya da üniversitede akademik kariyer yapabilirsiniz. Tüm bunları düşünürken en önemlisi; yaptığımız işin en iyisini yaparak hem kendimizi hem sevenlerimizi daha da önemlisi ülkemizin geleceğini düşünen nitelikli bireyler olmaktır.

Biz Muğla Karacan Akademi olarak dün olduğu gibi bugün, bugün olduğu gibi yarın da her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Yeni yaşantınızda hepinize önce sağlık sonra başarılar diliyorum. Şansınız ve bahtınız açık olsun.”diye konuştu.

Konuşmanın ardından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgesi protokol tarafından tek tek verildi. Belgelerini alan öğrenciler hep birlikte kep fırlatarak mezuniyet sevincini katılımcılarla birlikte yaşadılar.

HABER: Türker Çermik

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.