Karacan Akademi seminerleri sürüyor

Muğla’nın önemli ve önde gelen eğitim kurumlarından birisi olan Karacan Akademi’nin öğrencilere  yönelik eğitim seminerleri aralıksız olarak sürüyor. Bu doğrultuda son olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde...

Karacan Akademi seminerleri sürüyor

Muğla’nın önemli ve önde gelen eğitim kurumlarından birisi olan Karacan Akademi’nin öğrencilere  yönelik eğitim seminerleri aralıksız olarak sürüyor. Bu doğrultuda son olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde “KPSS ve Son Değişiklikler” konulu bir seminer verilirken, seminere yoğun bir katılım gerçekleşti.

Eğitim seminerleri ile ilgili olarak bilgi veren Karacan Akademi yetkilileri; “Karacan Akademi kursları olarak amacımız öğrencilerin mesleki yaşamlarına yön vermek ve iyi  iş olanaklarına sahip olmalarını sağlamaktır.

Bu nedenle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde “KPSS ve son değişiklikler” konulu seminer düzenledik. Bu seminere Devlet Personeli Uzmanı Süha Oğuz Albayrak’ ı davet ederek öğrencilerin en yetkili ağızdan bilgilenmelerini ve yönlenmelerini sağlamak istedik.

Bu şekilde bilgilendirme seminerlerimiz dershanemizde ve Üniversitede devam edecektir. Bu haftada Eğitim Fakültesinde de bir seminerimiz olacaktır.Görevimiz öğrencilere en iyi ve doğru hizmeti verebilmektir.”dediler.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.