Karaağaç güven tazeledi

ADD Ortaca Şubesi’nde gerçekleşen olağan genel kurulda mevcut başkan Günür Karaağaç, güven tazeledi.Divan Başkanlığına Asım Güneş, Başkan Yardımcılığına İlyas Akbal, kâtip üyeliklere ise, Bayram Avcı ve Hamit Taka...

Karaağaç güven tazeledi

ADD Ortaca Şubesi’nde gerçekleşen olağan genel kurulda mevcut başkan Günür Karaağaç, güven tazeledi.

Divan Başkanlığına Asım Güneş, Başkan Yardımcılığına İlyas Akbal, kâtip üyeliklere ise, Bayram Avcı ve Hamit Taka seçildiler. Açılış konuşmasını yapan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eski Başkanı Günür Karaağaç Misafirlere ve üyelere hoş geldin konuşması yaptıktan sonra derneğin faaliyetlerini anlattı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Ortaca Şubesi’nin Olağan Genel Kurul Kongresine CHP eski Milletvekili Ali Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Durak, CHP İlçe Örgütü İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, İşçi Partisi İlçe Örgütü, ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Kıray, ADD Muğla İl Başkanı Burak Erbay, ADD Köyceğiz Şubesi’ nin yeniden kuruluşu çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Esmeray Acartürk, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği ve üyeler katıldı.

Yapılan Olağan Genel Kurul Kongresinde; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Gündem Maddelerine geçen Divan Başkanı Asım Güneş Konuklara birer konuşma hakkı verdi. ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ege Bölgesi sorumlusu Lütfi Kıray, CHP eski Milletvekili Dr Ali Arslan, ADD İl Başkanı Burak Erbay birer konuşma yaparak Hükümetin iç ve dış siyasetini eleştirdiler. Ülkenin yeniden güzel günleri yakalamasının koşullarını saydı.

Olağan Genel Kurul Kongresinde yapılan seçimde, 9. Dönem ADD Ortaca Şubesi Başkanı Günür Karaağaç yeniden seçildi. Yönet Kurulu ise şu isimlerden oluştu: İlyas Akbal, Özcan Özsoy, Elif Aydın, Nejlin Yalçın, Burçin Alp ve Fuat Aydın.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.