KARA MELEK TOPRAĞA VERİLDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde intihar eden, İzmir'de 1998 yılında komşusunu öldürdüğü ve kocasını öldürttüğü suçlamasıyla “Kara Melek” olarak bilinen Aysun Gürer Marmaris'te toprağa verildi.Tepe Mahallesi, 59. Sokak’ta...

KARA MELEK TOPRAĞA VERİLDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde intihar eden, İzmir'de 1998 yılında komşusunu öldürdüğü ve kocasını öldürttüğü suçlamasıyla “Kara Melek” olarak bilinen Aysun Gürer Marmaris'te toprağa verildi.

Tepe Mahallesi, 59. Sokak’ta dün gece Aysun Gürer, görümcesi H.Y. ile sohbet ederken balkona çıktı ve kendini ikinci kattan attı. Gürültü üzerine balkona çıkan H.Y., Gürer'i yerde kanlar içinde görünce 112 ve polise haber verdi. Ağır yaralı halde ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gürer, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Aysun Gürer, Eski Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Marmaris Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İzmir'de, 1998'de zengin dul komşusunu öldürdüğü ve kocasını öldürttüğü için kamuoyunda Kara Melek olarak tanınan Aysun Gürer, Marmaris'te intihar etti. Zengin dul komşusu Hafize Ünal'ı tabancayla öldüren, cinayeti öğrenen kocasını da kardeşine öldürten Gürer, 2005'te hapisten Rahşan Affıyla çıkmıştı.

Bu haber toplam 155 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.