Kaplan’dan Öztürk’e büyük tepki

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk’ün MHP ve CHP’nin Türk Bayrağı ile milletin gözünü boyadığı şeklindeki açıklamasını değerlendiren CHP İl Genel Meclisi Grup başkanvekili Dursun Kaplan, “Bu açıklama benim...

Kaplan’dan Öztürk’e büyük tepki

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk’ün MHP ve CHP’nin Türk Bayrağı ile milletin gözünü boyadığı şeklindeki açıklamasını değerlendiren CHP İl Genel Meclisi Grup başkanvekili Dursun Kaplan, “Bu açıklama benim kanıma dokunuyor” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Ortaca’da yaptığı açıklamada, “MHP ve CHP Türk Bayrağı ile Milletin gözünü boyuyor” sözü CHP kanadında büyük tepki gördü. CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Dursun Kaplan, İl Genel Meclisi toplantısında gündem dışı söz alarak, AK Parti İl Başkanının yaptığı açıklamalarının bir Türk olarak kanına dokunduğunu belirtti. Kaplan, “AK Parti il başkanı CHP ve MHP’yi Türk bayrağı ile milletin gözünü boyamakla suçluyor. CHP, MHP ve AK Parti ortada yok iken Türk Bayrağı vardı. Çanakkale’de, Dumlupınar’da Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık savaşı verilirken Türk bayrağı vardı. Daha önce de AK Parti İl Başkanı CHP’li Laiklik üzerinden siyaset yapmakla suçlamıştı. Şimdi de Türk Bayrağı üzerinden bizi hedef alıyor. Bu açıklamayı yapan insana önce ‘Sen askere gitti mi’ diye sorar, sonra Türk Bayrağı hakkında konuşmasını tavsiye ederim. Askerlik yapmayan birisinin Türk Bayrağı hakkında konuşma hakkı yoktur” dedi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.