Kapiz: “Muğlaspor sahipsiz kalmaz”

Gelecek yıl TFF 3. Lig’de mücadelesine devam edecek olan Muğlaspor’da Erol Kapiz’in tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından başkanlık için kimlerin ortaya çıkacağı merak konusu oldu. Kapiz hala bir aday ismi geçmemesiyle...

Kapiz: “Muğlaspor sahipsiz kalmaz”

Gelecek yıl TFF 3. Lig’de mücadelesine devam edecek olan Muğlaspor’da Erol Kapiz’in tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından başkanlık için kimlerin ortaya çıkacağı merak konusu oldu. Kapiz hala bir aday ismi geçmemesiyle ilgili olarak, “Muğlaspor sahipsiz kalmaz” dedi.

Spor Servisi

Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından aday olması beklenen yeni isimler spor kamuoyunda merak konusu oldu.

20 Ağustos Perşembe günü yapılacak olağlan kongre için hala aday çıkmamasıyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız mevcut Başkan Erol Kapiz, “Muğlaspor sahipsiz kalmaz derken”, kendisini eleştirenlerin mutlaka sahaya inmesi gerektiğini savundu.

Muğlaspor’u her zaman destekleyeceğini söyleyen Kapiz, “Muğlaspor sahipsiz kalmaz, mutlaka bir aday çıkar. Bizi eleştirenlerin sahaya inmesi gerek. Sosyal medyada birkaç isim dönüyor fakat doğruluğunu bilmiyorum. Biz kongre tarihini belirledik. Aday olmayacağımızı da söyledik. Dediğim gibi Muğlaspor başkansız kalmaz. Ben bu süreçten sonra eşime ve çocuklarıma zaman ayıracağım ve biraz da dinleneceğim. Muğlaspor’a destek vermiş herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.