Kapanacak belediyelerin çalışmaları sürüyor

Muğla'nın büyükşehir olması nedeniyle kapanacak olan belde belediyeleri arasında bulunan Turgut ve Yeşilbağcılar belediyeleri birçok belediyeye göre kapanmayacakmış gibi hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.Muğla'nın büyükşehir...

Kapanacak belediyelerin çalışmaları sürüyor

Muğla'nın büyükşehir olması nedeniyle kapanacak olan belde belediyeleri arasında bulunan Turgut ve Yeşilbağcılar belediyeleri birçok belediyeye göre kapanmayacakmış gibi hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Muğla'nın büyükşehir olması kapsamında kapanacak olan Yatağan'a bağlı Turgut ve Yeşilbağcılar beldelerinde vatandaşların huzur ve rahatı için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kapanma kararı alınan birçok belde belediyelerinde hizmetler durdurulmuş ancak Anayasa Mahkemesi tarafından alınan kararla belediyelerin ellerinden alınan hizmet götürme yetkileri iade edilmişti. Belde belediyelerinde kırılma noktası oluşturan ve hizmet üretme şevkini darbeleyen ilk kararın alınmasının ardından birçok belde belediyeler proje üretemez duruma gelmiş ve işleyiş adeta durma noktasına gelmişti.

Ancak Yatağan’a bağlı Turgut ve Yeşilbağcılar Belediye başkanları beldelerinde yaşayan halkın huzuru ve en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yıllardan bu yana Turgut halkına hizmet veren birçok düğün, sünnet ve konferans gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan Turgut Belediyesi Düğün Salonu tadilata alınarak revizyondan geçiriliyor.

Öte yandan Yeşilbağcılar Beldesi'nin yeni yerleşim alanına taşınmasının ardından kolları sıvayan Belediye Başkanı Ertaf Cicili mesaisinin tamamını beldenin imarı için harcıyor. Kısa bir süre önce yeni yerleşim alanına taşınan beldenin neredeyse tüm sokaklarını parke taşı döşeyip belediye hizmet binasını ve belde meydanının düzenlemesini tamamlayan Başkan Cicili ve Turgut Belediye Başkanı Salih Özen, çalışmalarının durmadan devam edeceğini söylediler.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.