Kanuni Sultan Süleyman’da mezuniyet sevinci

Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi. 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının son günlerinde, Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından, okul...

Kanuni Sultan Süleyman’da mezuniyet sevinci

Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi. 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının son günlerinde, Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından, okul bahçesinde, lise son sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. 206 mezun için Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen törene; Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri, Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Göral Erdem, okul öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende açılış konuşmasını yapan Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Göral, “Öğrencilere bir evlat şefkati ve hassasiyetiyle yaklaşan, onları eğiten, öğreten, biçimlendiren öğretmen arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sevgili mezunlarımız sizleri dört yıllık bir eğitimin sonunda, bir üst eğitime veya iş hayatına uğurluyoruz. Eminim buraya dönük çok farklı anılarla buradan ayrılıyor, karmaşık duygular içerisinde bulunuyorsunuz. Bizler, sizleri çok sevdik ve hep seveceğiz. Sizleri mezun ettiğimiz binlerce mezun öğrencimizin arasına yolluyoruz. Uğurlar olsun, sevgilerimle” dedi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları, dans gösterileri ve mini konserlerle renklenen mezuniyet törenindeki gösteriler, katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.

Mezuniyet töreni, düzenlenen kep töreniyle sona erdi. Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri ile okul öğretmenleri, keplerini ve cüppelerini giyen öğrencileri tebrik ederek, tören sonunda öğrencilere sembolik olarak hazırlanan diplomalarını verdi.

Mezun olmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler de havai fişekler eşliğinde keplerini havaya atarak sevinçlerini paylaştı. Öğrenciler ayrıca ellerinde tuttukları beyaz balonları da havaya bırakarak lise sonrası hayatlarına ilk adımlarını attı.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.