Kan Bağışında bulunanlara Berat ve Madaly

Muğla-Marmaris   Kızılay  Kan Merkezi , Yatağan İlçesinde  Kızılay’a  10 kez kan bağışında bulunan  27 kişiye  madalya ve takdir beratı verdi.   Bağışta bulunan vatandaşlara ...

Kan Bağışında bulunanlara Berat ve Madaly

Muğla-Marmaris   Kızılay  Kan Merkezi , Yatağan İlçesinde  Kızılay’a  10 kez kan bağışında bulunan  27 kişiye  madalya ve takdir beratı verdi.   Bağışta bulunan vatandaşlara  madalya ve beratları Yatağan Kaymakamı Veli Biçer ve Belediye Başkanı H. Haşmet Işık tarafından verildi.

Kızılay   Merkezi Kan Merkezi  Uzmanı  Nilüfer  Erdoğan; Kızılay olarak, 10 kez kan bağışında bulunan vatandaşlara Bronz madalya, 25 kez kan bağışında bulunanlara gümüş madalya, 35  kez kan bağışında bulunan vatandaşlara altın madalya ve 45 kez kan bağışında bulunan vatandaşlara plaket   verildiğini ifade etti.  Erdoğan; bağış için  uygun konaklama  yeri  sıkıntısı çektiklerini de belirterek  kendilerine destek olunmasını söyledi.

Yatağan Kaymakamı Veli Biçer ve Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, bağışta bulunan vatandaşlara teşekkür ederek kendilerinin de düzenli olarak Kızılay’a kan bağışında bulunduklarını belirttiler.

Kızılay   Kan Merkezi   Doktoru  Serpil Öner ise,  aşırı sıcakların kan bağışını azalttığını, hatta Ağustos ayında Kırmızı  alarm verdiklerini  ancak Yatağan’daki bağışların kendilerini sevindirdiğini söyledi.

 

 

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.