Kamyonun altında kaldı

Ortaca İlçesinde meydana gelen trafik kazasında elektrikli bisikleti ile yola çıkan 67 yaşındaki Zinnur Okur, beton mikserinin altında yaklaşık 40 metre sürüklendi. Ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken kaza ile ilgili...

Kamyonun altında kaldı

Ortaca İlçesinde meydana gelen trafik kazasında elektrikli bisikleti ile yola çıkan 67 yaşındaki Zinnur Okur, beton mikserinin altında yaklaşık 40 metre sürüklendi. Ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza, Ata Sanayi Sitesi Kavşağından meydana geldi. Elektrikli bisikletinin şarjı biten Zinnur Okur (67) bisikletine şarj ettirmek için Ata Sanayi Sitesi’nde bulunan Oto Elektrikçisine geldi. Burada elektrikli bisikletini şarj ettikten sonra evine doğru yola çıkan Okur, kavşaktan karşı şeride geçmek isterken Dalyan İstikametinden Ortaca İstikametine gitmekte olan Ali İhsan Yener idaresindeki 48 RA 910 plakalı beton mikseri ile çarpıştı. Kamyonun altında kalan bisikleti ile yaklaşık 40 metre sürüklenen yaşlı şahıs ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaşlı adamın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.