Kamyonet karşı şeride daldı: 5 yaralı

Milas’ta bir kamyonetin refüjü aşarak karşı yönden gelen otomobile çarpmasıyla meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Milas-Bodrum karayolunun birinci kilometresinde iki aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada 5 kişi...

Kamyonet karşı şeride daldı: 5 yaralı

Milas’ta bir kamyonetin refüjü aşarak karşı yönden gelen otomobile çarpmasıyla meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Milas-Bodrum karayolunun birinci kilometresinde iki aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla, ilçedeki hastanelere kaldırılan yaralılardan dördü, daha sonra ilçe dışındaki çeşitli üniversite hastanelerine sevk edildi.

Bodrum’dan Milas istikametine doğru ilerleyen İzzet Çulamoğlu (49) idaresindeki 48 U 2751 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşarak karşı yönden gelen Serkan İlyas Yıldız (33) yönetimindeki 48 VU 048 plakalı otomobille çarpıştı. Hızını alamayan kamyonet beton elektrik direğine çarparak durabildi. Feci kazada, araç sürücüleri ile otomobilde yolcu olarak bulunan bir buçuk yaşındaki Eliz Yıldız ve Elif Uslu Yıldız (31) ile kamyonetteki Mahmut Özdilli (49) yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen112 Acil Servis Ekipleri, yaralıları İzan Özel Sağlık Hastanesi ve 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırdı. Durumu ağır olan yaralılardan dördü, bölgedeki çeşitli üniversite hastanelerine kaldırılırken; ağır yaralı olan İzzet Çulamoğlu da 75. Yıl Milas Devlet Hastanesinde tedavi görüyor.

Güvenlik güçleri, 5 kişinin ağır yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.