Kamyon ev eşyalarıyla yandı

Fethiye ilçesinde eşya yüklü bir kamyon bulunduğu yerde aniden yanmaya başlayınca vatandaşlar korkulu anlar yaşadı.Mesut Kıvrak idaresindeki 35 DSJ 53 plakalı kamyonla İstanbul Zeytinburnu’ndan Fethiye’ye getirilen ev eşyaları,...

Kamyon ev eşyalarıyla yandı

Fethiye ilçesinde eşya yüklü bir kamyon bulunduğu yerde aniden yanmaya başlayınca vatandaşlar korkulu anlar yaşadı.

Mesut Kıvrak idaresindeki 35 DSJ 53 plakalı kamyonla İstanbul Zeytinburnu’ndan Fethiye’ye getirilen ev eşyaları, Pazaryeri Mahallesi 417 Sokak üzerinde bulunan bir taşımacılık firmasına ait görevlilere teslim edildi. Kamyon sürücüsü Mesut kıvrak daha sonra dinlenmeye çekildi. Saat 12.00 sıralarında kargo şirketi önünde duran kamyonun kasasından dumanlar çıkmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar ve kargo görevlileri yangına müdahale ederken Fethiye Belediye İtfaiye ekibinden de yardım istediler. İçersinde özürlülere ait tekerlekli sandalyeden klimalara, ayakkabılardan çeşitli ev eşyalarına kadar pek çok eşyanın bulunduğu kamyonda başlayan yangına Fethiye Belediyesine ait iki arasöz ile müdahalede bulunuldu.

Daha çok spot eşyaların bulunduğu öğrenilen kamyonun kasasında başlayan yangın Fethiye belediye itfaiye ekiplerinin köpüklü müdahalesiyle söndürülebildi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.