Kamu-Sen’den Güvençer’e ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Muğla İl Yönetim Kurulu yeni göreve başlayan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’ e” Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.Türkiye Kamu-sen’ e bağlı Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı...

Kamu-Sen’den Güvençer’e ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Muğla İl Yönetim Kurulu yeni göreve başlayan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’ e” Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Türkiye Kamu-sen’ e bağlı Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı İlhan Koyuncu’ nun da hazır bulunduğu ziyaret Kamu-Sen İl Temsilcisi Hasan Gezgin ile sendikaların şube başkanları ve temsilcileri katıldı.

Ziyarette sendika yönetim kurulu üyeleri, sendikal örgütlenmedeki problemleri,idari işlemlerdeki adaletsizlikleri,idarecilerin yanlı tutumları Vali Güvençer’e aktardı.

Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı İlhan Koyuncu görüşmede Muğla İl Özel idaresi personeli olan İL afet Acil Durum İl Müdürlüğü çalışanların da sosyal denge sözleşmesinden yararlanması gerektiğini belirtti.

Vali Güvençer ziyaret için Kamu-Sen heyetine teşekkür ederek,diyalog halinde en iyi kamu hizmetini sunmak için çalışacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.