Kamu-Sen’den Emeklilik kampanyasına destek

Kamu iş kolunda çalışan memurların emekliliklerinde aldıkları ücretin yarıya düşmesini tepki gösteren Türkiye Kamu-Sen üyeleri ‘Emeklilik Kabusa Dönüşmesin’ kampanyası çerçevesinde üyelerinden topladıkları imzalı...

Kamu-Sen’den Emeklilik kampanyasına destek

Kamu iş kolunda çalışan memurların emekliliklerinde aldıkları ücretin yarıya düşmesini tepki gösteren Türkiye Kamu-Sen üyeleri ‘Emeklilik Kabusa Dönüşmesin’ kampanyası çerçevesinde üyelerinden topladıkları imzalı dilekçeleri başbakanlığa PTT kanalıyla gönderdi.

Muğla PTT binası önünde toplanan Kamu-Sen üyeleri burada İl Başkanı Hasan Gezgin tarafından açıklama yapıldı. Gezgin açıklamasında, “40-45 yıl çalışmak zorunda olan memurların 30 yıldan sonra emekli ikramiyelerinin ödenmemesi, işçi emeklileri ile memur emeklileri arasındaki ücret ve ikramiye adaletsizliğinin giderilmesi, emekliliğin kâbusa dönüşmemesi konularını içeren dilekçelerimizi Ankara’ya gönderiyoruz. Memurların ve emeklilerin feryadını duyurmak için Başbakanlığa dilekçe kampanyası çerçevesinde toplanan 5 bin imzalı dilekçeyi bugün Başbakanlığa gönderiyoruz. Başbakan bu feryadı duymak zorunda” dedi.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.