Kalite Yönetimi Eğitimi tamamlandı

GEKA Kalite Yönetim Sistemleri Birinci ve İkinci Grup Eğitimleri tamamlanırken eğitim alan görevlilere sertifikaları törenle verildi.Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) teknik destek programı kapsamındaki kalite yönetim sistemi 1....

Kalite Yönetimi Eğitimi tamamlandı

GEKA Kalite Yönetim Sistemleri Birinci ve İkinci Grup Eğitimleri tamamlanırken eğitim alan görevlilere sertifikaları törenle verildi.

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) teknik destek programı kapsamındaki kalite yönetim sistemi 1. grup eğitimleri tamamlandı ve Müdürlüğümüzün Geka tarafından desteklenen kalite yönetim sistemleri 2. grup eğitimleri yapıldı. Ayrıca Erasmus+ okul eğitimi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Muğla valiliğinin ortağı olduğu İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın desteklediği “Kalite Yönetim Sistemi” adlı eğitim faaliyetinin 1. Grup eğitimleri tamamlandı. İl Müdürlükleri yönetici ve temsilcileri ile Müdürlük bünyesindeki okul/kurum yönetici ve öğretmenlerinin katıldığı eğitimde, Toplam Kalite Yönetim Sistemi, EFQM Mükemmellik Modeli, Liderlik, Ekip Çalışması, Süreç Yönetimi ve Problem Çözme Teknikleri hakkında bilgi verildi. Eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yemen Akyüz ve Şube Müdürü Ayşegül Kıvrak tarafından verildi.

Erasmus+Okul Eğitimi

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Avrupa Birliği Bakanlığının Türk Ulusal Ajansı ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği Erasmus+Okul Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Ulusal Ajans Program Uzmanları Vesife Hatısaru ve Mustafa Yaşar Soydaş tarafından, Erasmus+Programı kapsamında KA1 ve KA2 Projeleri, proje yazma ve başvuru süreci hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Toplantı sonunda, İlçelerimizden ve Denizli’den katılan 235 katılımcıya sertifikaları verildi.

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen Valilik AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi ile ortağı olduğu GEKA Teknik Destek Programı kapsamındaki “Kalite Yönetim Sistemi” eğitiminin 2. Grup eğitimleri de gerçekleştirildi. Eğitimlere Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Menteşe İlçesinde yer alan okul/kurum yöneticileri ile öğretmenler katıldı. Eğitim süresince katılımcılara Toplam Kalite Yönetim Sistemi, EFQM Mükemmellik Modeli, Liderlik, Ekip Çalışması, Süreç Yönetimi ve Problem Çözme Teknikleri gibi konularda bilgi verildi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.