Kalite Ödüllü okula Bakanlık ziyareti

Yılın kaliteli okulu/kurumu kapsamında il 1.cisi olan ve ödül alarak Türkiye genelinde ilk 10’a giren Dalaman Cumhuriyet İlkokulu’nda Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri Saha Ziyareti gerçekleştirdiler.Eğitimde Kalite Ödülü...

Kalite Ödüllü okula Bakanlık ziyareti

Yılın kaliteli okulu/kurumu kapsamında il 1.cisi olan ve ödül alarak Türkiye genelinde ilk 10’a giren Dalaman Cumhuriyet İlkokulu’nda Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri Saha Ziyareti gerçekleştirdiler.

Eğitimde Kalite Ödülü kapsamında 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılına ilişkin yapılan değerlendirmeler sonucunda temel eğitim dalı “Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu” kategorisinde ülke genelinde ilk 10 okul arasına girerek “Saha Ziyareti” ne kalan Dalaman Cumhuriyet İlkokulu’nda Bakanlığımızın Kalite Ödülü Değerlendiricileri tarafından “Saha Ziyareti” yapıldı.

İl birincisi olup saha ziyaretine kalma başarısı gösteren okulun çalışmalarını yerinde gören ve değerlendiren ekip; Dalaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görüşmeler yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Zekeriya Çınar’ı da makamında ziyaret eden ekibe teşekkür eden Çınar, eğitimdeki kalite yaklaşımlarında göstermiş oldukları başarılarından dolayı Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu yöneticisi ve öğretmenlerini kutlayarak başarılar diledi.

Gerçekleşen saha ziyaretine, okulun başarısına destek vermek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şube Müdürü Ayşegül Kıvrak ve İl Kalite Temsilcisi Macit Kallem katıldılar.

Saha ziyaretleri tamamlanıp, değerlendirildikten sonra “Finale Kalan” okullar ve kurumlar haziran ayı içinde Bakanlığımız tarafından açıklanacak.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.