Kalbi duran hasta için seferber oldular

Milas’a bağlı Güllük Mahallesi’ndeki evinde fenalaşan kalp ve akciğer hastası 65 yaşındaki Hayriye Erdem, yakınlarının ihbarı üzerine Özel İzan Sağlık Hastanesinde tedavi altına alındı. Burada yapılan tedavi sırasında...

Kalbi duran hasta için seferber oldular

Milas’a bağlı Güllük Mahallesi’ndeki evinde fenalaşan kalp ve akciğer hastası 65 yaşındaki Hayriye Erdem, yakınlarının ihbarı üzerine Özel İzan Sağlık Hastanesinde tedavi altına alındı. Burada yapılan tedavi sırasında iki defa kalbi duran Erdem, sağlık görevlilerinin yerinde müdahalesi ile yeniden hayata döndürüldü. Daha sonra tedavisine İzmir’de devam ettirilmesi kararı alınan hastanın nakli için bir seferberlik başladı.

Hasta hızlı bir şekilde, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ndeki helikopter pistine inen bir ambulans helikopter ile İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Bu sırada hastanın yakınları umut ve heyecan dolu anlar yaşadılar. Yaşam mücadelesi veren yakınlarını biran olsun yalnız bırakmayan ve sevk sırasında yaşlı kadına moral veren aile bireyleri Milas’taki sağlık görevlilerine teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.