Kahve Diyarı açıldı

2005 yılında ilk şubesini İzmir’de açan Kahve Diyarı kısa bir süre içinde markalaşarak zincir oluşturdu. Zengin çeşitleri, kaliteli, hijyen ve güler yüzlü hizmet sunumu ile kısa bir süre içinde vatandaşların tercih ettiği...

Kahve Diyarı açıldı

2005 yılında ilk şubesini İzmir’de açan Kahve Diyarı kısa bir süre içinde markalaşarak zincir oluşturdu. Zengin çeşitleri, kaliteli, hijyen ve güler yüzlü hizmet sunumu ile kısa bir süre içinde vatandaşların tercih ettiği marka ve mekanlar haline gelen Kahve Diyarı aynı zamanda uluslar arası ve Türkiye genelinde düzenlenen bir çok yarışmada da önemli başarılar elde etmesiyle dikkat çekiyor. Kahve Diyarı’nın hedefi şube sayısını 113’e ulaştırdıktan sonra yurt dışında da zincire yeni halkalar ilave edecekler.

Kahve Diyarı Muğla Şubesi’nin açılışı düzenlenen bir koktyelle gerçekleşirken yoğun bir ilgi ve katılım oldu. Muslihittin Mahallesi Recai Güreli Caddesi No.58 adresinde hizmete giren Kahve Diyarı’nın açılışına Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Belkıs Bozacı, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş, sivil toplum ve meslek odaları temsilcileri, iş dünyası temsilcileri ve çok sayıda davetli ile vatandaş katıldı.Kahve Diyarı’nın açılışını Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP İL Kadın Kolları Başkanı Belkıs Bozacı ve MUTSO Başkanı Bülent Karakuş birlikte gerçekleştirdiler. Açılışın ardından katılımcılara Kahve Diyarı’nın zengin ürün çeşitleri ikram edildi.

Kahve Diyarı Muğla Şubesi’nin işletmeciliğini aynı zamanda Milas Şubesi’nin de işletmecisi Harun Aykal yürütecek.  Kahve Diyarı’nda misafirlere sunulan lezzetlerin mimarı Eğitim ve Ar-Ge Departmanı Sorumluğunu  yürüten Emre Tolan aynı zamanda 2009 Türkiye Latte Art 1’inciliği, 2009 Dünya Latte Art 7’inciliği, 2010 Türkiye Barista Yarışması 2’inciliği, 2011 Türkiye Latte Art 1’inciliği, 2011 Türkiye Kahve Tadım Yarışması 4’üncülüğü, 2012 Latte Art 2’inciliği ve 2012 Türkiye Barista Şampiyonluğunu elde etmesiyle dikkat çekiyor.

Kahve Diyarı Muğla Şubesi’nde Osmanlı Mutfağı’nın 18 çeşit Türk kahvesi , İtalyan ve Meksika mutfağıyla Muğlalıların damak tadına hizmet sunulacak.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.